اجرای ۱۶۰ برنامه ورزشی به مناسبت دهه فجر در ساوجبلاغ
جواد روستاکاری رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوجبلاغ در گفت و گوی اختصاصی با هفته نامه «تریبون شهر» دستاوردهای این اداره در طی حدود ۲ سال که از زمان آغاز مسئولیت وی می گذرد را بیان کرد. روستاکاری گفت: شهرستان ساوجبلاغ در سالجاری میزبان ۱۵ مسابقات ورزشی از جمله آفروید، تنیس خاکی، ۲ گانه،
جواد روستاکاری رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوجبلاغ در گفت و گوی اختصاصی با هفته نامه «تریبون شهر» دستاوردهای این اداره در طی حدود ۲ سال که از زمان آغاز مسئولیت وی می گذرد را بیان کرد.
روستاکاری گفت: شهرستان ساوجبلاغ در سالجاری میزبان ۱۵ مسابقات ورزشی از جمله آفروید، تنیس خاکی، ۲ گانه، ووشو، همایش پیاده روی و… بوده است.
وی ادامه داد: برای اولین بار در کشور توانستیم طرح «مینی بوس محله» را با همکاری دهیاریها و هیاتهای ورزشی در روستاها و بخشهای مختلف شهرستان اجرایی کنیم.
روستاکاری با تاکید بر اینکه شهرستان ساوجبلاغ با همت ورزشکاران، مسئولان و هیاتهای ورزشی، جزو یکی از قهرمان پرورترین مناطق کشور میباشد، افزود: با تلاش مضاعف هیاتهای ورزشی و دهیاریها در سطح شهرستان، خوشبختانه زیرساختها و امکانات ورزشی خوبی جهت قهرمان و ورزشکار پروری، به ویژه ورزش های همگانی در سطح استان البرز ایجاد کردهایم.
وی همچنین از وجود ۱۷ هزار ورزشکار سازمان یافته، ۴۲ هیات ورزشی، ۱۴۰ باشگاه خصوصی و ۳۵ سالن ورزشی دولتی در ساوجبلاغ خبر داد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوجبلاغ در بخش دیگری از سخنان خود گفت: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، ۱۶۰ برنامه ورزشی ویژه ایام دهه فجر در سطح شهرستان در نظر گرفته شده است که در این دهه اجرایی خواهند شد.
وی در پایان اظهار داشت: در حال حاضر با همکاری بخشداری مرکزی ساوجبلاغ، اجرای ۹ پروژه ورزشی، ساخت ۹ سالن ورزشی و ۳ زمین چمن مصنوعی در حال انجام است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰