دیدگاهها برای استاندار البرز:توجه مسئولان ملی به البرز منشا خیر و گره گشا است بسته هستند
-
استاندار البرز:توجه مسئولان ملی به البرز منشا خیر و گره گشا است
توجه مسئولان ملی به البرز منشا خیر و گره گشا است نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: توجه مسئولان ملی که این روزها با بازدیدها و سفرهای متوالی به استان البرز همراه شده ، منشأ خیر و گرهگشا از مشکلات تولید ملی خواهد بود. به گزارش تریبون شهر؛ عزیزاله شهبازی در حاشیه بازدید رئیس
کد خبر : 3490
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 تیر 1398 - 11:23
نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: توجه مسئولان ملی که این روزها با بازدیدها و سفرهای متوالی به استان البرز همراه شده ، منشأ خیر و گرهگشا از مشکلات تولید ملی خواهد بود.
به گزارش تریبون شهر؛ عزیزاله شهبازی در حاشیه بازدید رئیس مجلس شورای اسلامی از یک واحد تولیدی صنعتی در شهرستان ساوجبلاغ افزود: به جهت روحیه خوب و نگاه مثبت رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به رونق تولید و حمایت از صنعت انتظار میرود اتفاقات تأثیر گذاری در حوزه قانونگذاری شاهد باشیم.
وی گفت: البرز یکی از قطب های صنعتی ایران است که ۱۲ شهرک صنعتی فعال دارد که بیشتر بخش خصوصی در این شهرک ها مستقر است.
استاندار البرز اظهار داشت: امروز طی مراسمی با حضور مسئولان ملی و فعالان صنعت استان روز ملی صنعت را گرامی میداریم ضمن آنکه مشکلات و نیازهای بخش صنعت البرز با رئیس مجلس در میان گذاشته می شود.
استان البرز دارای سه هزارو ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است که بخشی از تولیدات استان صادراتی می باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰