جهانگیر شاهمرادی :نقش اساسی توانمندیهای مهارتی جوانان در توسعه پایدار
نقش اساسی توانمندیهای مهارتی جوانان در توسعه پایدار معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با تاکید بر نقش اساسی توانمندیهای مهارتی جوانان در توسعه پایدار گفت: منابع انسانی محور توسعه و کلید آن آموزشهای فنی و حرفهای است. جهانگیر شاهمرادی در نشستی با مدیرکل آموزش فنی و حرفهای البرز افزود: هنگامی که کسب مهارت و
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با تاکید بر نقش اساسی توانمندیهای مهارتی جوانان در توسعه پایدار گفت: منابع انسانی محور توسعه و کلید آن آموزشهای فنی و حرفهای است.
جهانگیر شاهمرادی در نشستی با مدیرکل آموزش فنی و حرفهای البرز افزود: هنگامی که کسب مهارت و ایجاد تخصصهای مختلف، متناسب و هماهنگ با نیازهای جامعه باشد، علاوه بر ایجاد و ارتقای پویایی و شادابی روحیه در میان قشر جوان، سبب جلوگیری از هدر رفتن منابع مالی و انسانی در جامعه میشود.
به گزارش ایرنا، معاون استانداری البرز همچنین بر ضرورت توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و طراحی الگوهای نوین و کاربردی برای ورود افراد آموزش دیده فنی و حرفهای به بازار کار تأکید کرد.
شاهمرادی با قدردانی از تلاشهای مدیرکل آموزش فنی و حرفهای و سایر دست اندرکاران عرصه مهارت آموزی استان، توسعه آموزشهای مهارتی اشتغال محور را خواستار شد و اضافه کرد: اشتغال پایدار از ضروریات جامعه امروز ماست و استانداری با تمام توان در راستای رفع معضل بیکاری جوانان استان و حمایت از آموزشهای فنی و حرفهای اقدام خواهد کرد.
همچنین مدیرکل آموزش فنی و حرفهای البرز از تربیت نیروی کار با استفاده از آموزشهای فنی و حرفهای بر پایه سیاستهای سازمانی از نیازسنجی صحیح مشاغل موجود در استان و استاندارد سازی آن خبر داد و گفت: مهمترین هدف آموزشهای فنی و حرفهای ایجاد اشتغال در جامعه است.
تقی غیاثی تبار یکی از مهمترین مسائل اجتماعی پیش رو را چالشهای اشتغال و بیکاری در جامعه عنوان و اضافه کرد: لزوم توجه به آموزشهای فنی و حرفهای و کسب مهارت در کنار تحصیلات دانشگاهی نقش بسیار مؤثری در رفع این مشکل دارد.
اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان البرز با داشتن هشت مرکز آموزش دولتی، ۸۷ کارگاه ثابت شهری، ۱۷ کارگاه جوار شهری، ۲۴ کارگاه جوار روستایی، ۲ کارگاه عشایری، چهار کارگاه جوار صنعت، ۹ کارگاه صنایع بین کارگاهی، ۵۲ کارگاه صنایع ضمن کار، ۲ کارگاه صنایع اصناف، سه کارگاه جوار دانشگاه، ۱۱ کارگاه جوار پادگان، چهار کارگاه زندان، آموزشهای فنی وحرفه ای را در شاخههای خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی ارائه میدهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰