سرمایه گذاری بخش خصوصی در اشتهارد تقویت شود
استاندار البرز بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و تقویت سرمایه گذاری برای توسعه شهرستان اشتهارد تاکید کرد. به گزارش « تریبون شهر» وبه نقل ازایرنا ؛عزیز اله شهبازی در حاشیه آئین گشایش ۴۴ پروژه عمرانی ، تولیدی و خدماتی شهرستان اشتهارد در گفت وگو با خبرنگاران افزود: باید زمینه ای را فراهم کرد
استاندار البرز بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و تقویت سرمایه گذاری برای توسعه شهرستان اشتهارد تاکید کرد.
به گزارش « تریبون شهر» وبه نقل ازایرنا ؛عزیز اله شهبازی در حاشیه آئین گشایش ۴۴ پروژه عمرانی ، تولیدی و خدماتی شهرستان اشتهارد در گفت وگو با خبرنگاران افزود: باید زمینه ای را فراهم کرد تا شاهد حضور هر چه بیشتر سرمایه گذاران وایجاد انگیزه برای آنان در این حوزه باشیم.
وی اضافه کرد: مساله ریزگردها یکی دیگر از مواردی است که باید لحاظ شود به همین منظور بررسی طرح های مقابله با بیابان زدایی و جلوگیری از ریزگردها از مهم ترین برنامه ها است.
شهبازی گفت: در شهرستان اشتهارد بخش صنعت و خصوصی فعال است و بخش صنعت در این شهرستان می تواند اشتهارد را به سمت توسعه سوق دهد.
وی ادامه داد: مشکل توسعه بیمارستان اشتهارد که از ۲ سال پیش معطل مانده به زودی مورد بررسی قرار می گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰